Öğretmenimize Büyük Sürpriz

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Ayşe YALÇIN'A Sürpriz Ziyaret.

24.04.2024 58

24-04-202424-04-2024

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Ayşe YALÇIN'A stajyerlik görevini yaptığı okulundan öğrencisinden anlamlı sürpriz. Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Yardımcısı Sayın Sinan KURT 24 Şubat İlkokulu'nda küçük bir öğrenci iken yollarının kesiştiği Ayşe YALÇIN'ı yıllar sonra uzun uğraşlar sonucu bularak öğretmenimize sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Sayın Kurt o günleri hatırlarken şunları söyledi: "Sınıfımızda çok az zaman geçirmesine rağmen benimle çok ilgilenmiş kollarının arasından ayırmamıştı beni. Seni çok iyi yerlerde görmek istiyorum, sözünü hiçbir zaman unutamadım." Bu güzel buluşmaya şahitlik etmek hepimizi duygulandırdı. Sinan Bey'e nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. İyi ki öğretmeniz...

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. DEĞİRMENCİK ORTA KÜME EVLERİ DEĞIRMENCIK ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 30 ARAKLI / TRABZON