Değirmencik İlkokulu

Vizyon: • Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir okul olmaktır.

Misyon: Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:45 da başlamakta olan derslerimiz 14:20 da sona ermektedir.
Isınma: Katı yakıtlı kalorifer.
Servis Bilgisi: Okulumuza öğretmen servisi ile gidiş geliş sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://degirmencikio.meb.k12.tr

Adres - DEĞİRMENCİK MAH. DEĞİRMENCİK ORTA KÜME EVLERİ DEĞIRMENCIK ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 30 ARAKLI / TRABZON

Öğretim Şekli :Tam gün öğretim.

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuza şahsi araçlarla ya da öğretmenleri taşıyan servisle ulaşım sağlanmaktadır. Öğretmenlerimiz Araklı´dan ve Trabzon´dan günlük geliş gidiş yapabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Araklı ilçesine 12km Trabzon il merkezine ise 46 km uzaklıktadır.